Skip to content

Rólunk

Szerettünk volna egy családias, kicsit szállást létrehozni, ami Szekszárd központjában van, mégis csendes.

Egy 1920-as években épült polgári házat találtunk, melyet 2007-ben újítottunk fel, hogy szállásként tudjuk üzemeltetni. Azóta többszöri is felújítottuk, bővítettük, hogy mindenben megfeleljünk a vendégek igényeinek.

Jelenleg 8 szobával és 2 apartmannal várjuk a Szekszárdra utazókat és emellett számos gasztronómiai programot is kínálunk a városban és a környéken is.

Foglalja le szobáját hozzánk

szolgáltatásaink

&

Reggeli a Nádasdi reggelizőben

A Nádasdi Házban található Reggeliző Szekszárd ÚJ reggelizője. Széles kínálatával és finom reggelijével kápráztatja el a helyieket és ide látogató vendégeket.

Borkóstolás

Nincs szekszárdi lehetőség borkóstolás nélkül: A borvidék egyik legjobb pincéjébe visszük el a legfinomabb borokat kóstolni

Rendezvények szervezése

A Nádasdi Ház pincéjében tökéletes szekszárdi hangulatú rendezvényeket tarthat. Legyen szó szülinapról, baráti vacsoráról vagy céges rendezvényről, felejthetetlen élményt tudunk nyújtani

GAZ túra

Ismerje meg a Szekszárdi-dombság lankáit, jellegzetes löszfalait, sok ezer tanyáját, pincéit egy 50 éves GAZ terepjárón.

A Nádasdi házról említették

A személyzet nagyon segítőkész, a szobák tiszták és rendezettek. A klíma hidegen tartja a szobát. A beköltözés gyorsan és simán zajlott, a reggeli a kategóriájában remek. A fogadóban maradt telefontöltőt pedig posta fordultával utánam küldték. 🙂 Ajánlom mindenkinek.

Gábor

Nagyon barátságos és segítőkész volt a tulajdonos. A szobák tiszták voltak és jól felszereltek. Kaptunk tippeket, merre érdemes kirándulunk a kiszemelt útvonalunk mellet. Nagyon jól éreztük magunkat az itt töltött hétvége alatt.

Panka

Jó elhelyezkedésű, kiváló vendéglátóhely. Ár-értékarányban főleg verhetetlen! 12 pontot érdemel!

Sándor

Könnyedén eljut hozzánk
A Nádasdi Ház Szekszárd belvárosában a Rákócszi u. 10. szám alatt található. Budapest felől az M6-osról a 6-os főútra lekanyarodva, Szekszárd belvárosa felés kell haladjunk az 56-os úton, ami Szekszárdon a Rákóczi úton visz minket tovább. A központba érve jobbra található a Nádasdi Reggelizőnk, utána pár méterre a Nádasdi Ház parkolója.

Budapestről kb. 150 km-re található, kb. 1,5 óra alatt elérhető autóval.

Nádasdi Ház – Szekszárd családias szálláshelye a belvárosban, isteni reggelivel és rengeteg programlehetőséggel, amin keresztül igazán megismerheti Szekszárdot

Kázsmér Gábor: info@nadasdihaz.hu //  +3630 484 3769

  • Szekszárd szállás
  • Szobáink
  • Foglalás
  • Elérhetőség

Impresszum | Adatvédelem

© 2019. Nádasdi Ház - Hostuit Kft. Minden jog fenttartva.