Skip to content

NYITVA

Családias szállás Szekszárd belvárosában

Szobáink

SZEKSZÁRD BELVÁROSÁBAN, MÉGIS CSendes környezetben

Elsődleges szempontunk volt, hogy házunkban mindenki kipihenje magát. Mind a 10 szobánkban igyekeztünk családias, de mégis modern hangulatot kialakítani, hogy minden vendégünk remekül érezhesse magát nálunk

CSALÁDIAS SZÁLLÁS SZEKSZÁRD KÖZPONTJÁBAN

Otthonos hangulatban berendezett szobák és gasztronómiai programok

Fedezze fel Szekszárdot és a borvidéket a Nádasdi Házzal: fedezze fel a várost a belvárosból, majd kiránduljon el a környező borászatokhoz és ízleljen bele a Szekszárdi borvidék gasztronómiájába.

A LEGFONTOSABB ÉTKEZÉS: A REGGELI

Szekszárd reggelizője: A Ti-Tó Bisztró

 

A gasztronómiai élményhez hozzátartozik egy jó reggeli, ami elindítja a napunkat. A Nádasdi Ház reggelizője nem megszokott reggelivel indíthatja a napot, a kávén pedig egyszerűen “isteni”

Családias Hangulat

AHOL A VENDÉG VAN A KÖZÉPPONTBAN

Mindent megteszünk a Nádasdi Házban, hogy vendégeink mindent megkapjanak nálunk és otthonos, családias környezetben töltsenek el pár napot Szekszárdon.

A Nádasdi házról említették

A személyzet nagyon segítőkész, a szobák tiszták és rendezettek. A klíma hidegen tartja a szobát. A beköltözés gyorsan és simán zajlott, a reggeli a kategóriájában remek. A fogadóban maradt telefontöltőt pedig posta fordultával utánam küldték. 🙂 Ajánlom mindenkinek.
Gábor
Nagyon barátságos és segítőkész volt a tulajdonos. A szobák tiszták voltak és jól felszereltek. Kaptunk tippeket, merre érdemes kirándulunk a kiszemelt útvonalunk mellet. Nagyon jól éreztük magunkat az itt töltött hétvége alatt.
Panka
Jó elhelyezkedésű, kiváló vendéglátóhely. Ár-értékarányban főleg verhetetlen! 12 pontot érdemel!
Sándor

Foglalja le szobáját hozzánk

Könnyedén eljut hozzánk
A Nádasdi Ház Szekszárd belvárosában a Rákócszi u. 10. szám alatt található. Budapest felől az M6-osról a 6-os főútra lekanyarodva, Szekszárd belvárosa felés kell haladjunk az 56-os úton, ami Szekszárdon a Rákóczi úton visz minket tovább. A központba érve jobbra található a Nádasdi Reggelizőnk, utána pár méterre a Nádasdi Ház parkolója.

Budapestről kb. 150 km-re található, kb. 1,5 óra alatt elérhető autóval.

Nádasdi Ház – Szekszárd családias szálláshelye a belvárosban, isteni reggelivel és rengeteg programlehetőséggel, amin keresztül igazán megismerheti Szekszárdot


Kázsmér Gábor 

info@nadasdihaz.hu 

 +3630 484 3769


NTAK regisztrációs számaink

– MA20001590
– MA20001591


Magánszálláshely minősítés

Impresszum | Adatvédelem

© 2019. Nádasdi Ház - Kázsmér Gábor - Minden jog fenttartva.