Skip to content

Foglalás

Foglalja le szobáját hozzánk

&

Kérjük adja meg nevét, tervezett érkezésének és távozásának napját valamint az érkező vendégek számát. Mivel nincs állandó recepciónk, kérjük, hogy lehetőség szerint írja meg nekünk, mikor érekezne hozzánk. A részletekkel kapcsolatban kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségén.

Rólunk mondták

“A szállás nagyon jó helyen található. Szabadidőnkben egy nagy sétát indítottunk, de a város szívében található éttermek, látnivalók is csupán néhány perc gyaloglással elérhetőek voltak. Ár-érték arányban szerintem szuper szállás. Az is tetszett még, hogy nyugalmas volt. A vendéglátók személye kiemelendő, a fiatalember, aki fogadott minket minden információval ellátott, látszik, hogy szereti a munkáját, és ezt a szálláshelyet.”

 Nyezsi

Könnyedén eljut hozzánk
A Nádasdi Ház Szekszárd belvárosában a Rákócszi u. 10. szám alatt található. Budapest felől az M6-osról a 6-os főútra lekanyarodva, Szekszárd belvárosa felés kell haladjunk az 56-os úton, ami Szekszárdon a Rákóczi úton visz minket tovább. A központba érve jobbra található a Nádasdi Reggelizőnk, utána pár méterre a Nádasdi Ház parkolója.

Budapestről kb. 150 km-re található, kb. 1,5 óra alatt elérhető autóval.

Nádasdi Ház – Szekszárd családias szálláshelye a belvárosban, isteni reggelivel és rengeteg programlehetőséggel, amin keresztül igazán megismerheti Szekszárdot

 

Kázsmér Gábor
info@nadasdihaz.hu 
+3630 484 3769

Impresszum | Adatvédelem

© 2019. Nádasdi Ház - Hostuit Kft. Minden jog fenttartva.